Perfume Sara D: krachtige oliën

Aromas Naturales - Herzele - Perfume Sara DPerfume Sara D is een afdeling van C.I.K. BVBA, opgericht in 1988. Wij zijn gespecialiseerd in het importeren van de beste etherische oliën vanuit de hele wereld.

Onze producten zijn aan de hoogste kwaliteitsnormen onderworpen zodat wij voldoen aan alle Europese en Amerikaanse kwaliteitseisen. Hierdoor kunt u bij ons rekenen op de beste kwaliteit.

Etherische oliën worden gebruikt in de behandeling of preventie van bepaalde ziektebeelden. Het gehele gamma van Perfume Sara D bevat meer dan 400 etherische oliën van de beste kwaliteit.

Gepersonaliseerde geur

Onze geurdesigners maken de geur die bij u of uw bedrijf past, waarbij u kunt kiezen uit speciale formules voor bijvoorbeeld restaurants, hotels en kledingzaken. Tevens kunnen wij u speciale mengelingen op maat bezorgen en kunt u rekenen op gratis advies van onze therapeuten.

Perfume Sara D is zo opgebouwd dat zoutsteentjes de aromatische oliën opnemen en de geur afgeven. Deze steentjes worden verpakt in glazen potjes die gepersonaliseerd kunnen worden met uw foto of bedrijfslogo.

Therapeutische werking

Verder worden er nooit kunstmatige geuradditieven aan onze producten toegevoegd om allergische reacties te vermijden. Voor meer informatie over de etherische oliën en hun aanwending kunt u terecht op de pagina etherische oliën!

Contact opnemen

Voor gratis advies of bijkomende informatie over Perfume Sara D in Herzele kan u ons vrijblijvend contacteren.

Back to Top